TheartofbeingaREALMAN (Summerweek): Introductieavond Alpiene Zomerweek

UITNODIGING VOOR EEN INTRODUCTIEAVOND VOOR: 

TheartofbeingaREALMAN

TheartofbeingaREALMAN is een uitdagende en avontuurlijke mannenweek in de Oostenrijkse Alpen: Terug naar je ware natuur en 1 met Moeder Natuur!

We gaan buiten in de natuur de uitdaging van de bergen aan (BUITENWERK) en tegelijkertijd in onze binnenwereld de persoonlijke grenzen verkennen en verleggen (BINNENWERK). Zo kunnen we meer gaan ontspannen in de essentie van ons bestaan.

Onder leiding van deskundige begeleiding van de NKBV-Bergsportleider Mike Nikkels en de mannenwerker Rens Meijkamp, gaan we in een hoogalpiene (3000+) omgeving bergsportieve uitdagingen aan die voor ons als man openend, ontspannend en grensverleggend zullen zijn.

zondag 18 t/m zondag 25 augustus:

www.facebook.com/events/4273376489399773

***************

KOM GRATIS EN VRIJBLIJVEND KENNISMAKEN 

op 11 mei of 9 juni 19.30 -22.00 uur in Driebergen-Zeist

Je kunt dan met Rens en Mike kennismaken en bekijken of deze week (8 dagen) wat voor jou is.

Meld je aan voor deze avond via PM of: rens@TheartofbeingaREALMAN.nl 

***************

We zullen stevige dagtochten gaan maken in hoog-alpien terrein en we zullen je leren om veilig in deze woeste natuur te bewegen en om over Gletsjers te gaan, aan touw en op stijgijzers.

Tijdens deze week staat de VERBINDING centraal: 

1. met jeZelf

2. met je broeders

3. met de Natuur. 

We wisselen het bergsportwerk (BUITENWERK) af met bewustzijnswerk, lichaamswerk, inquiries, sharings (BINNENWERK).

Voor deze tocht hoef je geen uitgebreide bergsportervaring te hebben. Je moet wel de basisconditie hebben om 6 tot 8 uur te kunnen lopen met een lichte rugzak (8-10 KG). Verder is het geen “luxe” vakantie: we overnachten in authentieke berghutten met goed eten, maar zonder stromend warm water. 

We overnachten in de SULZENAU HÜTTE (2200) met een tweedaagse uitstap naar de unieke Italiaanse berghut, das BECHERHAUS (Rifugio Gino Biasi, 3195)

We organiseren een (gratis) kennismakings/ informatieavond op 11 mei of 9 juni 19.30 -22.00 uur (Heidestein 5, 3971 ND Driebergen-Rijsenburg)

Kosten

We bieden een all-inclusive week (8 dagen) voor 1199 euro 

(inclusief de huur van het technisch bergsport materiaal, 8 dagen/ 7 overnachtingen/ volpension/ begeleiding/ voorbereidingsdag/ intake gesprek/ persoonlijke begeleiding) 

T/M 15 mei krijg je 200 euro SUPER EARLY BIRD korting: 999 euro 

T/M 12 juni krijg je 100 euro EARLY BIRD korting: 1099 euro. 

Op 3 juli er een voorbereidingsdag voor alle deelnemers in Zeist.

MANNENWERK (binnenwerk)

Deze avontuurlijke mannenweek is niet alleen een heerlijke klim- of bergtocht, maar ook een week voor bezinning, persoonlijke reflectie en diepgaande verbinding.

In het dagelijks leven in Nederland zijn we als mannen vaak behoorlijk afgesneden van onze kracht, passie en inspiratie. We leven veel achter computers “in ons hoofd” en voelen vaak niet meer hoe zeer we verbonden zijn met alles en iedereen. In ons moderne, stadse leven splitsen we ons makkelijk af van onze eigen kern of essentie; We doen bijna alles alleen zonder steun van onze broeders. We weten niet meer dat we onderdeel van de schepping zijn, van de geweldige natuur waarin we leven, van de seizoenen en het weer. 

Met deze bergtocht brengen we verbroedering op alle lagen van ons bestaan weer dichterbij. We gaan uitdagingen aan die ons weer doen voelen wat de kern is van ons bestaan. Vanuit ons hoofd dalen we weer af in ons lijf. Fysieke inspanning en uitdaging in de natuur brengen ons weer in contact met ons voelen en onze gevoeligheid. Elke man is een gevoelig wezen. Het contact met je lijf geeft je toegang tot je eigen wijsheid en je eigen levensbron. Daarnaast kun je in contact komen met datgene wat in de weg staat om juist de verbinding met je eigen lijf weer te kunnen maken en om daarin verder te ontspannen.

Onderweg kun je onderzoek doen naar MAN-zijn: Waar kom jij werkelijk van tot leven? Wat geeft je energie en kracht? Wat geeft je vuur? We zullen onderweg handvatten aanreiken om jeZelf met al je levensenergie te kunnen bevrijden, om voluit jeZelf te kunnen gaan leven. 

We houden het simpel:

• CLEAR MIND: met een heldere geest je eigen koers te kiezen

• WILD HEART: met een open hart alles te omarmen wat je ontmoet

• SENSUAL BODY: met je gevoelige lijf als kompas

Deze bergtocht zal je helpen steeds vrijer en ruimer je MAN-zijn te gaan ervaren, je kracht, passie en inspiratie te voelen, de verbinding met andere mannen aan te kunnen gaan en je verbonden te weten met moeder Natuur. 

Rens Meijkamp (TheartofbeingYOURSELF en TheartofbeingaREALMAN) zal leiding geven aan het mannenwerk.

Voor informatie en vragen: bel Rens (0615083230) of mail hem: Rens@TheartofbeingREALMAN.nl

BERGSPORTWERK (buitenwerk)

Mike Nikkels, ervaren bergsporter, gecertificeerd begeleider van bergtochten (NKBV) en deskundig bergsport leraar, zal jullie in de bergen thuis doen geraken. Mike is als “Staatlich Geprüfter Tourenführer al zo’n 30 jaar actief als gids voor de Nederlandse bergsport vereniging. Mike zal je, al doende, vertrouwd doen raken met de bergen en de bergsport. Onder zijn leiding zullen we tochten gaan maken, toppen beklimmen, gletchers oversteken. 

Mike: “Voor mij is het zijn in de bergen meer dan alleen het leveren van een prestatie. De bergen geven mij zingeving, rust, kracht en balans. Ik ben er daarom graag en weet hoe krachtig dit schouwtoneel van natuurschoon en kracht kan bijdragen aan persoonlijke groei. De bergen bieden je een natuurlijke bron van wijsheid die, als je er voor open staat, helend kan werken op lichaam en geest.”

Mike en Rens willen jullie deelgenoot maken van de kracht van de natuur, de schoonheid van de bergen die ons zal brengen naar onze eigen wijsheid. We maken daarbij gebruik van de uitdagingen die zich rondom ons heen bevinden. 

De Alpen zijn slechts een middel en geen doel op zich. Als de omstandigheden, het weer, de conditie en vaardigheden het toelaten zullen we ook een heuse top beklimmen en kennis maken met verschillende terreinsoorten. Op het programma staat in elk geval de beklimming van de Wilde Freiger (3418 meter)

Op de voorbereidingsdag op 3 juli in Zeist vertellen wij jullie meer over het hoe en wat.

Om te kunnen deelnemen aan deze Mannenweek dien je zelf lid te worden van de NKBV en de NKBV-bergsportverzekering af te sluiten.

9 juni @ 19:30
19:30 — 22:00 (2h 30′)

Driebergen-Zeist, Heidestein 5

Mike Nikkels, Rens Meijkamp